TIK M AAN! opgeschort vanwege corona
zaterdag 17 april 2021

TIK M AAN! opgeschort vanwege corona

Het programma TIK M AAN! is opgeschort vanwege enkele coronabesmettingen bij de deelnemende teams.

In TIK M AAN! proberen zeven koppels een zo spectaculair mogelijke kettingreactie te maken. Een woordvoerder van BNNVARA laat desgevraagd weten dat het programma tijdelijk geen doorgang kan vinden vanwege coronagevallen in drie van de deelnemende teams.

De uitzendingen zijn daarom tot nader order geschrapt. Presentatoren Emma Wortelboer en Frank Evenblij zijn niet besmet. Naar de eerste aflevering van TIK M AAN! keken een week geleden 836.000 mensen.

In plaats van TIK M AAN! wordt vanaf zaterdagavond het programma Ik Vertrek: Even Weg uitgezonden. Dat zou volgens de oorspronkelijke planning pas in het najaar starten. Oud-deelnemers van het populaire AVROTROS-programma gaan in Ik Vertrek: Even Weg bij elkaar logeren voor een vakantie en om dingen van elkaar te leren. Het seizoen telt in totaal vijf afleveringen.

In de eerste aflevering zijn Alex en Martina te zien, die samen een spiritueel centrum in Hongarije begonnen. Ook Everth en Frenske verschijnen in de aflevering. Het stel heeft een chateau in Frankrijk gekocht, maar de werkzaamheden daarvan zijn nog altijd niet afgerond.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Ed van de Pol/BNNVARA

Bericht delen