dinsdag 16 januari 2018

Tien jaar Spuiten en Slikken

Het BNN-programma Spuiten en Slikken viert haar tiende verjaardag met een speciale uitzending vanuit Club Panama in Amsterdam. Fans van het programma zijn welkom om de speciale jubileum uitzending bij te wonen. De opnamen worden gevolgd door een after party met onder anderen Ronnie Flex, Je Broer, Girls Love DJ’s en DJ-duo Domien Verschuuren & Tjitse Leemhuis.

Geraldine Kemper, Tim Hofman, Jan Versteegh, Gwen van Poorten en Nathan de Vries zetten op 22 oktober, samen met honderden Spuiten en Slikken-fans én de vrienden van de show, Club Panama op z’n kop. Behalve de muzikale Spuiten en Slikken-vrienden heeft het programma verschillende verrassingen in petto. Tipje van de sluier: een erotische foto maken met Bobbi Eden? Kan gewoon!

Spuiten en Slikken is tien jaar, maar blijft volgens BNN forever young. De presentatoren zijn door de jaren heen met de kijker mee veranderd en het programma informeert en amuseert jong Nederland nog steeds over seks, drugs en uitgaan. Het programma houdt de gemoederen al tien jaar bezig. Is het nou voorlichting of sensatie? Zowel voor- als tegenstanders van het programma laten regelmatig van zich horen. Hoogste tijd om ze een podium te geven. Op 22 oktober organiseren de makers daarom naast al het feestgedruis ook een symposium.

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen