dinsdag 16 januari 2018

Theo Maassen presenteert 24 uur met…

Theo Maassen neemt het stokje over van Wilfried de Jong als gastheer van 24 uur met…. Vanaf 3 januari zijn er vijf nieuwe afleveringen te zien bij de VPRO. Eén interviewer, één gast, één etmaal, één ruimte. Doordat ze 24 uur lang tot elkaar zijn veroordeeld, ontstaat er tussen hen een ongewone band. De tijd doet zijn werk.

De eerste gast met wie Maasen zich 24 uur laat opsluiten is rapper, televisiepresentator, stand-upcomedian en labeleigenaar Ali B.  Maassen duikt diep in het persoonlijke leven van Ali B en vraagt hem of hij inmiddels niet te ver afgedreven is van zijn originele stiel: rapper van de straat. Er wordt gerapt, gegrapt en serieus en emotioneel gediscussieerd. Wat is de functie van de voorhuid en waarom zou je deze laten wegsnijden? En waarom wil Ali B alles en iedereen te vriend houden? Wat bedoelt hij met ‘ik wil als de zon zijn!’? Voor het eerst in 24 uur met… vallen hierbij rake klappen…

De overige gasten worden binnenkort bekend gemaakt. Productie van 24 uur met is in handen van Blazhoffski in coproductie met de VPRO.

Bron: VPRO/Broadcast Magazine

Bericht delen