dinsdag 16 januari 2018

Thekla Reuten in nieuwe dramaserie BNN

Thekla Reuten speelt de hoofdrol in nieuwe dramaserie Tessa van BNN. Tessa is in het najaar van 2015 te zien bij BNN op NPO 1 en gaat over een stoere, politiek incorrecte lerares. De leerlingen lopen met haar weg, maar volwassenen kunnen geen grip op haar krijgen.

Andere grote rollen zijn voor Lies Visschedijk, Guido Pollemans en Esmée van Kampen. De opnamen zijn deze week van start gegaan. Thekla: “Tessa is een fantastisch karakter om te spelen. Ze is altijd eerlijk en dat leidt tot gênante en komische situaties. Het ene moment kijk je vol ontzag naar haar en zou je haar dolgraag willen zijn, het volgende moment is ze zo hoekig en onbeholpen dat je er kromme tenen van krijgt. Ik verheug me er enorm op in de huid van Tessa te kruipen.”

De regie is in handen van Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’t Schaep met de 5 Pooten) en Anne de Clercq (Jack Bestelt een Broertje, Feuten de serie). Tessa wordt geproduceerd door Eyeworks Film en TV Drama in coproductie met BNN. De serie is door Karen van Holst Pellekaan en Marnie Blok bewerkt vanuit het Deense origineel.

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen