Format The Voice of Holland op de schop
dinsdag 14 december 2021

Format The Voice of Holland op de schop

Vanaf 7 januari is de talentenshow The Voice of Holland, onder leiding van Martijn Krabbé en Chantal Janzen, weer te zien bij RTL 4. Het twaalfde seizoen belooft een spannende competitie te worden.

Coaches Ali B, Waylon, Anouk en nieuwe coach Glennis Grace gaan in deze muzikale show op zoek naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Met de toevoeging van nieuwe elementen wordt de competitie heviger dan ooit en strijden de talenten voor de winnaarstitel van 2022.

The Comeback Stage
In de nieuwe Videoland-serie The Comeback Stage maken zangeres Maan en rapper Typhoon voor het eerst hun intrede in het programma. Het jonge duo gaat samen als Comeback Stage-coaches in een eigen format op zoek naar de ruwe diamant die de vier coaches op de rode stoelen over het hoofd hebben gezien.

Tijdens elke fase van het programma kijken ze backstage mee en selecteren ze de talenten die een tweede kans verdienen. Tijdens de spinoff gaat het duo aan de slag met hun talenten, met als einddoel twee tickets voor de kwartfinale van The Voice of Holland. De combinatie van de ervaring van Maan als talent én winnares van de zang-competitie en de rapper Typhoon maakt het nieuwe duo een goede aanvulling op het format.

The Block
Het programma komt met een nieuwe functie: de block button. Iedere coach krijgt naast de bekende knop voor zijn stoel drie kleinere knoppen met de namen van de andere coaches erop. Drukt iemand op de block-knop, dan kan de coach waarop gedrukt is geen aanspraak meer maken op het talent. De weggespeelde coach ziet dit echter pas als deze zelf probeert om te draaien. Om te zorgen dat de coaches elkaar niet onbeperkt kunnen blokkeren, kunnen ze hun knop maar één keer gebruiken.

Podcast The Voice Aftertalk
In The Voice Aftertalk ontvangt Jamai de meest opvallende talenten van dit seizoen, oud-talenten, BN’ers én mensen achter de schermen. Wekelijks praat hij samen met zijn (muzikale) gasten na over de aflevering en voegt hij met zijn liefde voor het vak een muzikale twist toe aan deze nieuwe podcast. The Voice Aftertalk is vanaf maandag 10 januari te beluisteren op alle podcastkanalen en te bekijken bij RTL.nl en via het YouTube-kanaal van The Voice of Holland.

The Voice of Holland is vanaf vrijdag 7 januari om 20.00 uur wekelijks te zien bij RTL 4 en The Comeback Stage is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks te bekijken bij Videoland. De productie is in handen van ITV Studios.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen