The Talent Project investeert in zangtalenten en start Academy
dinsdag 20 februari 2018

The Talent Project investeert in zangtalenten en start Academy

The Talent Project is een nieuwe talentenshow op de vrijdagavond waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent.

Degenen met potentie mogen naar The Talent Project Academy, waar ze door professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor het grote podium. Yolanthe Sneijder-Cabau en Johnny de Mol presenteren de 6-delige show, zo werd woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het programma is in het najaar van 2018 prime time te zien bij RTL 4.

Een aantal artiesten is een geboren ster, maar voor de meeste grote wereldsterren geldt dat zij de juiste hulp, coaching en begeleiding nodig hadden om het zo ver te kunnen schoppen. Die kans krijgen de deelnemers van The Talent Project ook als ze op de Academy terecht komen. Ze worden opgeleid, begeleid en gecoacht door professionals uit het vak.

In elke aflevering ziet de kijker welk traject de kandidaten hebben afgelegd. Vanaf de allereerste auditie, de 100 dagen trainingsperiode op de Academy tot aan de bijbehorende emotionele hoogte- en dieptepunten. In dezelfde aflevering is middels een tijdssprong de volledige transformatie na de 100 dagen te zien. 

The Talent Project is ontwikkeld en geproduceerd door EndemolShine Nederland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen