woensdag 17 januari 2018

The Story Of My Life trekt bijna 1,1 miljoen kijkers

John de Mol kon bij SBS geen geschikte presentator vinden voor de nieuwe Talpa-productie The Story Of My Life. Uiteindelijk heeft De Mol zijn zus Linda als presentatrice gevraagd en verscheen het programma maandag op RTL 4.

De pilot-aflevering van de talkshow met Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau trok daar 1.081.000 kijkers. De overige afleveringen zullen in 2017 uitgezonden worden. Na het eerste deel van het gesprek worden de gasten los van elkaar door een team van topgrimeurs 30 jaar ouder gemaakt. Daarna is het tijd voor de onthulling en zien ze elkaar voor het eerst als 60-plusser. Dan volgt er nog één sprong vooruit in de tijd van wederom 30 jaar.

De show is inmiddels al aan meerdere landen verkocht. “Iedereen die de pilot zag, moest huilen”, aldus De Mol maandag in DWDD. “Ik denk dat The Story Of My Life aan meer landen wordt verkocht dan The Voice.”

De Mol zei dat hij van een succes kan spreken als The Story Of My Life 1,5 miljoen kijkers zou trekken. Het werden er dus 1.081.000, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen