The Masked Singer keert terug op 10 november
zaterdag 28 oktober 2023

The Masked Singer keert terug op 10 november

The Masked Singer keert terug met een vijfde seizoen. Vanaf vrijdag 10 november is het programma om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Blue Circle is de producent.

Dit jaar zullen er voor het eerst maar liefst twintig bekende Nederlanders zich in de bijzondere kostuums hijsen om hun zangkunsten ten gehore te brengen terwijl ze compleet onherkenbaar zijn. De karakters van dit seizoen zijn: Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiër, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus, Zeester.

The Masked Singer

Presentator Ruben Nicolai staat de kandidaten bij en het panel bestaat dit jaar voor het eerst uit vijf personen. Vertrouwde gezichten Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Loretta Schrijver en nieuwkomer Monica Geuze. Zij zullen hun uiterste best doen om de ware identiteit van de nieuwe karakters te onthullen.

Dit jaar zijn de pakken nog mooier en grootser dan vorig jaar. In de eerste vier afleveringen worden steeds vijf nieuwe karakters geïntroduceerd. Voor het eerst worden er in elke aflevering maar twee karakters onthuld. Na acht afleveringen op vrijdagavond zal dit seizoen worden afgesloten met een spectaculaire finale op oudejaarsavond.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto’s: William Rutten/RTL

Bericht delen