woensdag 17 januari 2018

The Grand Tour vanaf 8 december bij Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft bekend gemaakt dat het langverwachte tweede seizoen van The Grand Tour, de grootste internationale hitserie van Amazon, vanaf 8 december beschikbaar is op Amazon Prime Video. Wekelijks volgt een nieuwe aflevering met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. 

Naast de bekendmaking van de lanceringsdatum is ook een nieuwe trailer beschikbaar voor een preview van het tweede seizoen van The Grand Tour. 

Tijdens een duizelingwekkende intro komt het trio in beeld wanneer zij, op de klanken van Paul McCartney’s James Bond klassieker Live and Let Die, een spectaculaire aftocht maken van een besneeuwde berg. De nieuwe trailer van The Grand Tour neemt kijkers mee op een wereldreis met bijzondere auto’s, prachtige locaties en een dosis modder, asfalt en adrenaline. 

Voor de opnames van het tweede seizoen heeft het trio gefilmd op vijf continenten en hebben zij meer bestemmingen bezocht dan ooit tevoren, waaronder Kroatië, Mozambique, Dubai, Spanje, Zwitserland, Colorado en New York City. De studiotent bevond zich tijdens de opnames permanent in de Engelse Cotswolds.
 
The Grand Tour is vanaf 8 december beschikbaar op Amazon Prime Video. Prime Video-leden kunnen altijd en overal naar series kijken via PrimeVideo.com en de Amazon Prime Video-app voor Android- en iOS-telefoons en -tablets, Smart TV’s en game consoles. Fans kunnen het laatste nieuws over The Grand Tour volgen via Facebook en Twitter.
 
Bron: Amazon Prime Video/BM

Bericht delen