dinsdag 16 januari 2018

The Bold and the Beautiful terug naar RTL

De Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful keert op 31 januari terug naar RTL. Tot 22 december was de soap bij SBS 6 te zien. De soap was tot 2006 al bij RTL 4 te zien. Toen verhuisde de soap naar SBS 6.

In de hoogtijdagen bij RTL 4 keken er dagelijks rond één miljoen mensen naar de serie. Dit jaar daalde de kijkcijfers bij SBS 6 naar iets meer dan 300.000 kijkers. Toch zegt SBS Nederland dat de dalende kijkcijfers niets met het besluit te maken hebben. Het programma kostte volgens SBS Nederland te veel geld. Men wil het geld dat de serie kost toevoegen aan het budget waarmee men de nieuwe vooravondprogrammering van wil financieren.

Op het laatst zond SBS 6 de soap nog drie keer per week uit. RTL 8 zendt het programma iedere werkdag om 18.30 uur uit. Een herhaling is de volgende dag op RTL 4 te zien om 11.30 uur. Digitale kijkers kunnen iedere dag om 11.00 uur de preview zien op RTL Lounge.

Op dit moment wordt The Bold and the Beautiful in meer dan 130 landen uitgezonden. In België is de soap onder de naam Mooi en Meedogenloos op televisie te zien.

Bron: Totaal TV/Broadcast Magazine

Bericht delen