dinsdag 16 januari 2018

The 90's Week bij RTL 8 en Radio 10

Vijf iconische titels uit de jaren 90 zijn van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus op prime time te zien bij RTL 8 tijdens The 90’s Week. De vijf films zijn allemaal op hun eigen manier gedenkwaardig, meldt de zender.

Wie herinnert zich niet de bijzondere haardracht die Cameron Diaz dankzij Ben Stiller had in There’s Something About Mary? Indecent Proposal ontlokte de vraag of je het voor een miljoen dollar met Robert Redford zou doen. Tom Hanks zorgde in Forrest Gump voor enkele quotes die nog steeds af en toe.

Het militair rechtbankdrama A Few Good Men kende een topcast met onder meer Tom Cruise, Demi Moore en Jack Nicholson. En Titanic met het ongewone liefdeskoppel Leonardo DiCaprio en Kate Winslet was op alle mogelijke vlakken een ongeëvenaard succes. De film won elf Oscars.

Niet alleen RTL 8 ’takes a trip down memory lane’ tijdens The 90’s Week. Vanaf maandag 17 augustus staat ook Radio 10 in het teken van de 90’s. De radiozender zendt tot en met donderdag de 90’s Top 510 uit, waarop via de website kan worden gestemd. Op vrijdag 21 augustus kunnen luisteraars van Radio 10 de hele dag hun favoriete platen uit de 90’s aanvragen.

Radio 10 is eigendom van RadioCorp, waarin het bedrijf Talpa van John de Mol een minderheidsbelang heeft.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen