dinsdag 16 januari 2018

Technicolor blijft op Media Park

TCN Media Park heeft de huurovereenkomst met Technicolor Nederland op het Hilversumse Media Park met tien jaar verlengd. Het gaat om de huur van 3.150 m² kantoor- en 2.350 m² datacenterruimte en 68 parkeerplaatsen. Dit meldt de Gooi- en Eemlander.

Technicolor Nederland is actief in technische dienstverlening op het gebied van tv-, radio- en internetuitzendingen. Het bedrijf verzorgt onder meer alle uitzendingen voor de NPO (de publieke omroep) en werkt tevens voor NOS, RTL Nederland, SBS Broadcasting, Eredivisie Live, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en andere mediabedrijven.

Raymond Lamphen, directielid van Technicolor Nederland, is tevreden met de verlenging. “Als eigenaar van een deel van de technische infrastructuur op het Media Park is het duidelijk dat Technicolor ook hier zijn thuishaven heeft. Wij hebben ons bij de onderhandelingen met de eigenaren laten adviseren door adviseur Solved. Hun onafhankelijke positie, maar ook hun ervaring met onder meer RTL Nederland, was waardevol voor ons. Het heeft geresulteerd in een goede overeenkomst voor beide partijen.”

Bron: Gooi- en Eemlander

Bericht delen