dinsdag 16 januari 2018

Team Tour du Jour 2013 bekend

Het startschot van de zomerse Tour de France-talkshow Tour du Jour valt dit jaar op vrijdag 28 juni, een dag voordat de wielerwestrijd zelf van start gaat. Elke avond ontvangt presentator Wilfred Genee bij RTL 7 deskundigen aan tafel om terug te blikken op de die dag verreden etappe, vooruit te kijken naar de volgende dag en verder alles te bespreken wat nog meer ter sprake komt.

Hiervoor schuiven Michael Boogerd en Eddy Planckaert aan als vaste gasten.

Dagelijks schuiven nog twee bekende gezichten met een wielerhart aan, onder meer Steven Rooks, Leontien van Moorsel, Ronald Giphart, Mark Tuitert, Vincent Bijlo, Frits Barend, Bart Veldkamp, Dennis van der Geest, Viggo Waas en Gert Jakobs. De laatstgenoemde gaat ook met reportages een bijdrage leveren.

Tour du Jour komt dit derde seizoen live vanaf de Mariaplaats in de sfeervolle binnenstad van Utrecht, dat mogelijk in 2015 of 2016 het decor is van de Tourstart. Huisband Danny Vera zal de gesprekken aan tafel en de fragmenten en reportages muzikaal omlijsten. De Tour de France en Tour du Jour, dat geproduceerd wordt door Infostrada Sports, finishen op dezelfde dag: zondag 21 juli.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen