Talpa Network benoemt Jet Roos tot CFO
vrijdag 22 februari 2019

Talpa Network benoemt Jet Roos tot CFO

Jet Roos is de nieuwe CFO van Talpa Network. Op 18 maart treedt zij toe tot de Raad van Bestuur van het mediatechbedrijf, dat John de Mol ruim een jaar geleden lanceerde.

Roos komt over van e-commerce bedrijf eBay, waar zij behalve CFO van eBay Classifieds Group Benelux (Marktplaats, 2ehands) tijdelijk ook acting CEO van dit onderdeel was. Eerder kondigde Talpa Network al aan dat de huidige CFO Shashi Baboeram Panday ervoor gekozen heeft om zijn aandacht volledig te richten op Talpa Media, het televisiebedrijf dat is overgenomen door het Britse ITV.
Tot op heden combineert hij beide functies. Met de aanstelling van Roos is de nieuwe Raad van Bestuur van Talpa Network, die verder bestaat uit CEO Peter de Mönnink en COO Barry Masclee, definitief.

“Met de komst van Jet Roos wordt een cruciale positie binnen het bedrijf ingevuld door iemand die een indrukwekkende loopbaan achter de rug heeft,” zegt Pim Schmitz, lid van de Raad van Commissarissen. “Zij brengt de ervaring mee die wij in het snel veranderende medialandschap van vandaag nodig hebben. Zij brengt internationale ervaring en kent de dynamiek als geen ander.

Bron: Talpa Network

Bericht delen