dinsdag 16 januari 2018

't Is hier fantasties! keert terug bij SBS 6

Het televisieprogramma ’t Is hier fantasties! uit de jaren ’90 keert terug bij SBS 6. In de vernieuwde versie gaat presentator Beau van Erven Dorens op bezoek bij Nederlanders die in het buitenland op vakantie zijn. In dit ‘meekijk-programma’ is te zien hoe Nederlanders het liefste hun vakantie in Europa doorbrengen.

’t Is hier fantasties!, geproduceerd door MasMedia, brengt de tegenstellingen in vakantievoorkeuren naar voren. Van luxe villa’s tot zeilweekjes, van nudistencampings tot diep in de nacht feesten. Beau brengt met zijn altijd nieuwsgierige inslag in beeld hoe Nederlanders hun vakanties in Europa besteden. ‘t Is hier fantasties! is vanaf 22 augustus om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Beau van Erven Dorens neemt als presentator het stokje over van Ursul de Geer. De Geer, geestelijk vader van het programma, vindt Van Erven Dorens een geschikte opvolger van zijn vroegere tv-hit: “Wie kan mij nou beter opvolgen dan Beau? Hij kan zich in nagenoeg iedere situatie verplaatsen en benadert mensen altijd met een open en eerlijk vizier.”

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen