Sustainable You met Eppo van Nispen
maandag 25 februari 2019

Sustainable You met Eppo van Nispen

De media-industrie is continu in beweging. Daarom is het belangrijk dat je blijft meebewegen en Sustainable You speelt daarop in.

Hoe zorg je dat je weerbaar blijft bij de veranderingen die op ons af komen? Hoe maak je nieuwe technieken eigen? En hoe blijf je up to date als het gaat om de laatste mediatrends? Sustainable You, een programma van Media Perspectives en FNV biedt op 19 maart workshops en sprekers over hoe je bij blijft in de veranderende media-industrie.

Zo zal Eppo van Nispen zijn ervaringen delen. Van misdaadverslaggever bij de TROS, hoofdredacteur bij Hart van Nederland (SBS), directeur DOK en CPNB tot de directeur van Beeld en Geluid: zijn carrière nam verrassende wendingen. Tijdens Sustainable You vertelt hij over zijn keuzes en hoe hij zich is blijven ontwikkelen in deze dynamische industrie.

Na het interview kun je twee van de vier workshops volgen. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je ondanks stress en werkdruk een leuke werkdag kan hebben. Of duik je in de kansen van augmented reality. Ook is er een workshop over het professioneel communiceren in het Engels, want dit speelt binnen organisaties steeds vaker een rol. Speciaal voor mensen die een eigen bedrijf hebben of willen opzetten is er een workshop onderhandelen.
Meer informatie en inschrijven kan hier.

Bron: Hilversum/BM

Bericht delen