dinsdag 16 januari 2018

Sterren Springen terug bij SBS 6

SBS 6 komt in april terug met Sterren Springen. Kim-Lian van der Meij gaat deze  wekelijkse live show – waarin BN’ers van de duikplank springen – presenteren. De eerste serie trok in 2012 gemiddeld 1,5 miljoen kijkers. Het format van producent Eyeworks is inmiddels goed verkocht in het buitenland.

Zo is het programma onder de naam Celebrity Splash of Splash! te zien in onder andere Argentinië, Australië, China, Finland, Zuid-Korea en de Verenigde Staten en Engeland.

Van der Meij: ”Ik vind het waanzinnig leuk om deze bijzondere show te presenteren. Voor mij is dit ook een sprong in het diepe, zo’n programma heb ik nog niet eerder gedaan maar ik kijk er enorm naar uit”. Voormalig GTST-ster Liza Sips won in de eerste serie. Welke BN’ers dit keer meedoen aan Sterren Springen is nog niet bekend.

Van der Meij tekende onlangs een contract bij SBS 6 waarna ze aan de slag ging als een van de presentatoren van het dagelijkse Show Vandaag. Gesprekken met de potentiële co-hosts voor Van der Meij bij Sterren Springen zijn in volle gang. Vanaf april is Sterren Springen elke zaterdagavond live te zien bij SBS 6.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen