dinsdag 16 januari 2018

Stella van der Sluis verlaat DutchView

Stella van der Sluis, de huidige CEO van DutchView, gaat het bedrijf verlaten. Reden is het versterkte samenwerkingsverband tussen DutchView en Infostrada Creative Technology, waarbij één gemeenschappelijke directie ontstaat.

Van der Sluis ondersteunt de krachtenbundeling en draagt de komende maanden haar werkzaamheden over aan de nieuwe directie.

Het afgelopen jaar hebben deze zusterbedrijven zeer succesvol een aantal gezamenlijke projecten uitgevoerd, zoals Utopia en FOX Sports. Peter Rademaker, CEO van CMI Holding (moederbedrijf van DutchView en Infostrada Creative Technology), heeft aangekondigd dat beide bedrijven per vandaag geleid zullen worden door de nieuwe directie. Het directieteam ziet er als volgt uit:

Michiel van Duijvendijk – algemeen directeur
Peter Bruggink – technisch directeur
Nico Roest – directeur meercamera operatie
Ralf van Vegten – directeur broadcast IT
Karel van der Flier – sales en marketing directeur
Daan van Pelt – HR directeur
Frans Kranendonk – financieel directeur

Daarnaast is de IT-afdeling van beide bedrijven geïntegreerd en worden de salesafdelingen samengevoegd. Een volgende stap is dat de kantoren van Infostrada Creative Technology voor het einde van dit jaar verhuizen naar DutchView.

Beide bedrijven blijven onder hun eigen naam opereren. Waar relevant zullen de bedrijven als één naar buiten opereren en projecten aannemen. De samenwerking is bedoeld om opdrachtgevers, vooral programmamakers, nog beter te kunnen bedienen met hoogwaardige en innovatieve oplossingen.

Bron: CMI Holding/Broadcast Magazine

Bericht delen