dinsdag 16 januari 2018

Sprekers Reality Check bevestigd

Voor de komende editie van het seminar Reality Check – Entertainment-On-Demand, zijn inmiddels alle sprekers bekend. Als laatste is Jonathan Forster, general manager Europe van Spotify, aan de lijst toegevoegd. Andere gastsprekers die op 23 februari acte de présence zullen geven zijn: Youry Harvey Bredewold, marketing & communicatiemanager van Pathé Theatres, Jeroen Bronselaer, director content products & strategy van Telenet België, Ruth de Jager, marketing director van HBO Nederland en Ruud Lamers, digitaal ondernemer en ceo van BosBrosDigital.

Maikel Verhaaren, manager media & entertainment Benelux van GfK Retail and Technology zal deze vierde editie van Reality Check openen en een presentatie geven van de jaarcijfers over 2011, zowel fysiek als digitaal, op het gebied van boeken, muziek, film en games. Ruud Lamers geeft, naast zijn rol als gastinterviewer, in een persoonlijke column zijn visie op de onlinecontentmarkt en streaming contentmodellen.

Naast de marktcijfers staan vooral de individuele business cases van de presenterende partijen centraal. De middag staat onder leiding van dagvoorzitter en uitgever/hoofdredacteur Entertainment Business Frank Janssen. De dag eindigt met een paneldiscussie rond thema’s als het belang van lokale content en marketing en de vraag in hoeverre legale online contentdistributie bijdraagt aan het terugdringen van ongeautoriseerde consumptie van boeken, films, muziek en games in het onlinedomein.

Inschrijving is nu nog mopgelijk, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Klik hier voor een overzicht van de reeds ingeschreven deelnemers.

Bron: Reality Check

Bericht delen