dinsdag 16 januari 2018

Sport1 Live in april digitaal gratis te zien

Vanaf vrijdag zijn alle sportwedstrijden die Sport1 op het eerste kanaal Sport1 Live uitzendt – voor iedereen die digitale televisie kijkt via Ziggo, UPC, Caiway of via Interactieve TV van KPN – een maand gratis te zien.

De live wedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division, de Duitse Bundesliga en de Italiaanse Serie A zijn beschikbaar voor een breed publiek. Real Madrid en FC Barcelona ontmoeten elkaar in april twee keer. Beide wedstrijden zijn rechtstreeks op Sport1 Live te zien. Het kanaal wordt sinds half maart volledig in HD aangeboden.

In april kan de sportliefhebber genieten van voetbal uit onder andere de UEFA Champions League met de kwartfinales op 5-6 april, 12-13 april en de halve finales op 26-27 april. Naast voetbal is er ook aandacht voor tennis met onder meer het ATP 1000 toernooi van Monte Carlo en strijden de beste golfers om de eerste Major van het jaar tijdens de Augusta Masters. Ook komen de play offs uit de NBA en de Moto GP races van Spanje en Japan uitvoerig aan bod. Dit alles wordt live uitgezonden.

Bron: Sport1/Broadcast Magazine

Bericht delen