dinsdag 16 januari 2018

UEFA Champions League finale in 3D

Sport1 zal zaterdag 28 mei de UEFA Champions League finale tussen FC Barcelona en Manchester United live in 3D uitzenden voor Sport1 abonnees van UPC en Ziggo. Bij UPC is de wedstrijd te volgen via het Evenementenkanaal 14 terwijl de wedstrijd via Ziggo op kanaal 15 te zien is. Om de uitzending in 3D te zien dient men wel in het bezit te zijn van een HD decoder en een 3D-televisie.

De wedstrijd wordt ook op de bestaande kanalen Sport1 in HD uitgezonden. In de studio ontvangt presentator Kees Jansma de analisten Marco van Basten en Willem van Hanegem. Vanuit Londen zal John van Vliet de voorbeschouwing en de interviews voor zijn rekening nemen. Emile Schelvis verzorgt samen met Wim Kieft het commentaar bij FC Barcelona – Manchester United.

Will Moerer, general manager van Sport1: “Ik ben trots dat Sport1 zo’n groot sportevenement live in 3D in de Nederlandse huiskamers brengt. Hoewel er nog een beperkt aantal sportevenementen in 3D wordt aangeboden is de technologie volop in ontwikkeling. Sport leent zich uitstekend voor 3D. Je krijgt het gevoel als kijker echt in het stadion te zitten.”

Bron: Sport1

Bericht delen