Speelfilm Zee van Tijd scoort goed bij Netflix
zondag 2 april 2023

Speelfilm Zee van Tijd scoort goed bij Netflix

Opnieuw is een Nederlandse speelfilm razendsnel vanuit de bioscoop naar Netflix gekomen. Sinds 30 maart is Zee van Tijd te zien bij de streamingdienst. Deze dramafilm verscheen afgelopen oktober pas in de bioscoop en was de openingsfilm van het Nederlands Film Festival.

De film scoort uitstekend bij Netflix en staat nu al op de vierde plaats in de top 10 van meest bekeken films. Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ’80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt.

Het abrupte einde van de reis is het begin van innerlijke strijd. In hun wanhopige pogingen om overeind te blijven, drijven de twee steeds verder uit elkaar. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer en blijkt dat de tijd zeker niet alle wonden heeft geheeld.

Zee van Tijd is geproduceerd door Kaap Holland Film. De regisseur is Theu Boermans. De cast bestaat uit onder anderen Reinout Scholten van Aschat, Gijs Scholten van Aschat, Sallie Harmsen en Elsie de Brauw.

Bron: BM
Foto: Dutch FilmWorks

Bericht delen