dinsdag 16 januari 2018

Sophie's Web: nieuwe komische serie bij Net 5

Net 5 komt met een nieuwe komische dramaserie: Sophie’s Web. De serie volgt de 30-jarige Sophie (gespeeld door Jennifer Hoffman) en haar naasten via de webcam. Sophie is een girl next door die wordt verlaten door haar vriend, omdat hij er vandoor gaat met een ander.

.., haar beste vriendin. Sophie wil graag een relatie. Maar waar vind je de ware als je een drukke baan hebt en geen zin hebt om iedere avond de kroeg in te gaan? Via webdating op het internet.

Naast Hoffman zijn in Sophie’s Web rollen weggelegd voor onder andere Daniel Boissevain, Miryanna van Reeden, Pim Veth, Manuel Broekman, Katrien van Beurden, Johnny Kraaykamp jr. en Dennis Overeem, die tevens de regie voor zijn rekening neemt.

Sophie’s Web is een nieuwe manier van tv maken. Producent en bedenker van de serie Vito de Haas van Dutch Digital Media Company (DDMC): “Elke scène speelt zich online af via webcams. Alle vormen komen voorbij: van datingsites, chatrooms, smartphones tot tablets. De acteurs zitten daadwerkelijk op verschillende locaties en zien elkaar ook echt via het scherm. Dit geeft de interactie tussen de personages de geloofwaardigheid die het nodig heeft”. Sophie’s Web is vanaf 18 november te zien bij Net 5.

Bron: SBS Broadcasting/Net 5

Bericht delen