Sophie & Jeroen in het teken van Youp van ’t Hek
maandag 20 mei 2024

Sophie & Jeroen in het teken van Youp van ’t Hek

Sophie & Jeroen staat maandagavond volledig in het teken van Youp van ’t Hek. Zaterdag speelt de zeventigjarige cabaretier zijn laatste voorstelling in Koninklijk Theater Carré.

In de uitzending blikken presentator Jeroen Pauw en Van ’t Hek terug op de vijftig jaar die de cabaretier op het podium heeft gestaan. Ook goede vrienden Claudia de Breij, Guus Meeuwis en striptekenaar Kamagurka zijn te gast. Aan het einde van de uitzending zingt Van ’t Hek zijn lijflied Niemand weet hoe laat het is.

De omroep en de cabaretier onderhouden een hechte band. Van ’t Hek heeft tien keer de oudejaarsconference voor BNNVARA verzorgd. De cabaretier is voor de komende editie eenmalig gasthoofdredacteur van de VARAgids, die dinsdag verschijnt. Hij blijft zijn column in de gids voortzetten.

Van ’t Hek kwakkelt al jarenlang met zijn gezondheid. In 2015 onderging hij een zware openhartoperatie. Een maand geleden moest de cabaretier nog noodgedwongen een voorstelling afbreken vanwege een black-out. De laatste voorstelling van Van ’t Hek is op zaterdag 1 juni om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen