dinsdag 16 januari 2018

Smeets aan de slag bij Sport1

Mart Smeets gaat bij Sport1 als basketbalcommentator aan de slag. Smeets zal komend seizoen veelvuldig te horen zijn bij de duels uit de NBA en de Euroleague Basketball. Dit heeft de betaalzender gemeld.

Sport1 verlengde onlangs het NBA-contract met drie seizoenen en heeft voor dezelfde periode de rechten verworven van de Euroleague Basketball. Dit betekent dat er iedere donderdag, vrijdag en zondag, gedurende het basketbalseizoen, live basketbal op de meest complete sportzender van Nederland is te zien.

Will Moerer, general manager Sport1, is in zijn nopjes met Smeets. “Het behoeft geen uitleg dat we bijzonder blij zijn met het feit dat Mart komend seizoen als commentator bij Sport1 te horen is. Naast dat hij een schat aan ervaring meeneemt weet hij als geen ander zijn liefde voor het basketbal op de kijker over te brengen. Met het verlengen van de NBA en het verkrijgen van de rechten van de Euroleague Basketball zitten de basketballiefhebbers de komende jaren goed bij Sport1.”

Smeets zelf ziet het feit dat hij komend seizoen als basketbalcommentator aan de slag gaat bij Sport1 als “weer een nieuwe uitdaging in mijn leven.”

Bron: Sport1

Bericht delen