dinsdag 16 januari 2018

Smeenge hoofd programmaontwikkeling Zodiak

Productiehuis Zodiak Nederland trekt Jan Hendrik Smeenge aan als Hoofd Programmaontwikkeling. Hij stuurt vanaf augustus het programmaontwikkelingsteam van Zodiak Nederland aan en is verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe concepten en het bewerken van internationale concepten voor de Nederlandse markt.

Smeenge komt van Eyeworks, waar hij voor de lokale en internationale afdelingen diverse creatieve functies vervulde, waaronder de laatste vier jaar als Head of Development van Eyeworks Nederland.

Jan Hendrik Smeenge: “Zodiak Nederland heeft een duidelijk gezicht en een sterke positie binnen de Nederlandse markt. Ik zie er zeer naar uit om deze, samen met het team en de directie, van creatieve impulsen te voorzien en verder uit te bouwen.”

Peter Lubbers, CEO Zodiak Nederland: “We zijn ontzettend blij met de komst van Jan Hendrik. Hij heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden en bewezen als programma- en conceptontwikkelaar. Ik ben er van overtuigd dat zijn komst zal bijdragen aan een verdere groei van het bedrijf. Zodiak Nederland blijft zich de komende jaren nadrukkelijk richten op het zelf ontwikkelen van succesvolle factual entertainment concepten, in aanvulling op de sterke internationale catalogus van Zodiak Media. Jan Hendrik zal daar, met zijn team, een cruciale rol in vervullen.”

Bron: Zodiak Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen