SjouerCasting lanceert website voor casten op afstand
donderdag 14 mei 2020

SjouerCasting lanceert website voor casten op afstand

Met ActorsOnline.nl speelt castingburo SjouerCasting in op de beperkingen waarmee de audiovisuele sector momenteel is geconfronteerd. Het castingburo heeft een site en web-app ontwikkeld waarmee op afstand casten mogelijk wordt gemaakt.

Ruim 900 acteurs zijn online te zien en meer dan 100 stemmen zijn te beluisteren via de web-app. ActorsOnline.nl is een castingtool voor professionele regisseurs, creatieven, producenten en opdrachtgevers dei werkzaam zijn in de audiovisuele-, reclame-, corporate- en theatersector.

Met een gratis account voor makers en opdrachtgevers presenteren acteurs van full profs tot trainings- en amateuracteurs zich met bewegend beeld middels gesproken CV, castingscène of showreel. Van veel professionele stemmen is een voice-reel te beluisteren, zowel Nederlands als native English. 

Speciaal voor de ‘nieuwe normaal’-producties binnen 1,5 meter is er een categorie ‘Couples & Families’ gemaakt. Dit zijn acterende echte gezinnen en samenwonende stellen, die samen gecast en geboekt kunnen worden. Deze profs en parttime acteurs mogen binnen de 1,5 meter norm spelen, omdat ze tot één huishouden behoren. 

ActorsOnline.nl is een initiatief van Andre Sjouerman en Rozanne van Boxtel, beiden casting-directors en meer dan 20 jaar een casting-team. ActorsOnline.nl is geheel onafhankelijk en tot stand gekomen zonder subsidie. ActorsOnline.nl is primair opgezet om acteurs aan betaald werk te helpen.

Bron: SjouwerCasting/BM

Bericht delen