Sjoerd van Ramshorst baalt van laat tijdstip Studio Voetbal
zondag 7 augustus 2022

Sjoerd van Ramshorst baalt van laat tijdstip Studio Voetbal

Studio Voetbal-presentator Sjoerd van Ramshorst stoort zich eraan dat zijn programma vaak pas laat op de avond wordt uitgezonden. Door de actualiteiten rond de coronacrisis schoof de show op, maar de NPO heeft niet de behoefte om Studio Voetbal nu weer vroeger te programmeren.

Tijdens de coronapandemie verscheen Studio Voetbal op een later tijdstip door extra uitzendingen van talkshow Op1. “Heel begrijpelijk in crisistijd, maar sinds Op1 op zondag is gestopt hebben wij onze oude tijdslot, 22.15 uur, nooit meer teruggekregen. In plaats daarvan worden minder actuele programma‚Äôs uitgezonden en ligt de voetballiefhebber vaak al op bed als wij starten. Ik stoor me daar enorm aan”, zegt Sjoerd van Ramshorst, wiens programma zondag weer begint.

Hij baalt ook van de wisselende starttijden. De komende zondagen begint het voetbalprogramma achtereenvolgens om 22.57, 21.54, 22.13 en 22.49 uur. De NPO vindt dat er niet zoveel onduidelijkheid is voor de kijker. “Het programma is elke zondag rond de klok van elf uur te zien, een enkele uitzondering daargelaten, en komt zo volgens ons prima tot zijn recht in onze rijke zondagavondprogrammering”, zo meldt de NPO.

Bron: AD/BM

Bericht delen