SBS6 zoekt Vloggende Hollanders
woensdag 17 januari 2018

SBS6 zoekt Vloggende Hollanders

SBS6 komt in 2018 met De Vloggende Hollanders, een dagelijkse realityshow waarin de kandidaten via vlogs hun leven delen. Hiervoor zoekt de zender mensen of gezinnen die binnen afzienbare tijd een spannend, uniek of speciaal moment gaan beleven. In de aanloop naar dat moment filmen ze zichzelf: al vloggend registreren zij een bijzondere periode in hun leven.

De kandidaten hoeven geen professionele vloggers te zijn, SBS zoekt vooral mensen die een goed verhaal hebben en dat in vlogs willen vastleggen op tv. In de nieuwe reeks is plek voor de meest uiteenlopende verhalen: een piepjong model op weg naar haar eerste catwalk of een stel dat op een adoptiekindje wacht. Maar ook Nederlanders met een bijzonder beroep mogen zich aanmelden.

De Vloggende Hollanders bestaat uit een mix van kleine gebeurtenissen en grote meeslepende verhalen met een spannende climax. De deelnemers doen het niet voor niets: hoe langer hun bijdrage op tv te zien is, hoe meer geld zij verdienen. De kijker beslist via een maandelijkse stemprocedure welke verhaallijn plaats moet maken voor een andere.

Bron: SBS/BM

Bericht delen