SBS6 brengt tweede seizoen Verzamelkoorts!
dinsdag 20 februari 2018

SBS6 brengt tweede seizoen Verzamelkoorts!

Ruim 1.400 verschillende stewardessenpakken, loodsen vol met brullende tractoren, 27.000 zeepjes en een verzamelaar met 1.500 paar bijzondere sneakers: in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op. 

Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere Alexander Pechtold, Roy Donders en Erik de Zwart. Wat drijft hun verzamelwoede en waar komt deze passie vandaan? Verzamelkoorts! is vanaf woensdag 7 maart te zien bij SBS6.

Na elke aflevering kunnen de kijkers online stemmen op wat zij de meest bijzondere of spraakmakende verzameling vinden. Per aflevering krijgen de twee verzamelaars met de meeste stemmen, in het weekend van 21 en 22 april, de kans om hun verzameling daadwerkelijk tentoon te stellen tijdens een feestelijke Verzamelkoorts!-parade in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Kim-Lian van der Meij zal de aftrap verrichten van deze tentoonstelling.     

Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Het programmma is geproduceerd door Talpa.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf woensdag 7 maart om 21.30 uur.

Bron: Talpa TV/BM
 

Bericht delen