SBS6 brengt in najaar Home Alone
zondag 3 februari 2019

SBS6 brengt in najaar Home Alone

In elke aflevering van het nieuwe SBS6-programma Home Alone worden vijf eigengereide kids – tussen de 8 en 12 jaar – uitgedaagd om drie dagen lang zelfstandig te leven en voor zichzelf te zorgen. Om papa of mama roepen heeft geen zin… die zijn er niet. Zelf doen, betekent echt ALLES zelf doen. Kunnen ze zichzelf redden? Of loopt de boel in de soep?

In elke aflevering van Home Alone wonen vijf kinderen een lang weekend met elkaar onder één dak, waar ze leven als volwassenen. Van de wc schoonmaken tot boodschappen doen: ze moeten het allemaal zelf fiksen. Tijdens het weekend krijgen ze bovendien een aantal ‘speciale’ uitdagingen en onverwachte situaties voor hun kiezen, waarmee ze kunnen bewijzen dat ze betrouwbaar en verantwoordelijk zijn. Laten ze een vreemde naar binnen? Houden ze het hoofd koel als het doucheputje verstopt zit? Of komen de kids tot het inzicht dat het misschien toch wel handig is dat er zoiets als ‘ouders’ bestaat?

In een compleet ingericht huis leven de kinderen volledig zelfstandig. Misschien blijkt wel dat sommige kids veel zelfredzamer zijn dan hun ouders dachten! Ouders van kinderen die interesse hebben om mee te doen kunnen zich vanaf nu aanmelden via sbs6.nl/homealone.

Home Alone is een Frans tv-format van WeMake en Med&Co. Het format was al bekend van de Amerikaanse komische speelfilm Home Alone uit 1990 van Chris Columbus. De televisieserie wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: najaar 2019, wekelijks bij SBS6.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen