dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 stelt schoonmaakprogramma uit

In januari kondigde SBS 6 het nieuwe programma Ik Heb Er Schoon Genoeg Van aan. André van der Toorn, Tooske Ragas en Rob Geus zouden de strijd aangaan tegen zwerfvuil, maar de zender stelt het programma voorlopig uit. SBS 6 gaat in het consumentenprogramma ‘radeloze’ Nederlanders helpen in hun strijd tegen het zwerfafval in de buurt. Inclusief verborgen camera.

“Gescheurde, stinkende vuilniszakken bij de vuilcontainer voor de deur of vieze luiers, peuken en lege flessen op de stoep”, zei de woordvoerder bij de aankondiging. De situaties in het programma zijn schrijnend en de overlast voor de gedupeerden is groot.

 

De startdatum was afgelopen zondag, maar dat is niet gehaald. Het programma is uitgesteld. De reden is dat de research naar geschikte cases langer in beslag neemt dan in eerste instantie gedacht, zegt een woordvoerder nu tegen Mediajournaal.nl. Wanneer het programma wel van start gaat, is nog niet bekend. Voorlopig worden Wegmisbruikers en Undercover in Nederland op de zondagavond van SBS 6 uitgezonden.

Bron: Mediajournaal

Bericht delen