dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 komt met The Next Pop Talent

In de nieuwe talentenjacht The Next Pop Talent van SBS 6 maakt iedereen kans om de nieuwe popsensatie te worden. De presentatie is in handen van Do en Yes-R. The Next Pop Talent is vanaf zaterdag 16 februari om 19.55 uur bij SBS 6 te zien.

Uit alle hoeken en gaten van het land hebben kandidaten zich gemeld. Tijdens de eerste auditierondes kijken Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild ieder vanuit hun eigen expertise naar de kandidaat. Zangtechniek, maar ook presentatie en uitstraling: het zijn essentiële onderdelen om een popster te worden.

Ieder jurylid heeft een hendel. Voldoet het optreden niet aan hun eisen voor een popster, dan kunnen zij de hendel overhalen. Wanneer drie juryleden de hendel hebben overgehaald, stopt de klok en moet de kandidaat plaatsmaken voor de volgende. De kandidaten die mogen blijven staan, gaan door naar de bootcamp.

Gedurende de competitie wordt de strijd steeds zwaarder: in de bootcamp krijgen de kandidaten 90 seconden te vullen, in de live shows en finale zelfs 120. Doorstaat de kandidaat alle rondes en zingt deze ook tijdens de finale de concurrentie van het podium, dan staat er een prijs te wachten: een platen-, management- en boekingscontract met een singlerelease.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen