dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 en Gerard Joling samen verder

Na de afgelopen weken intensieve gesprekken te hebben gevoerd, besluiten SBS 6 en Gerard Joling weer te gaan samenwerken. De komende tijd wordt gezocht naar formats die zowel bij SBS 6 als bij Joling passen. In september zal de balans van de samenwerking opnieuw worden opgemaakt.

Algemeen directeur SBS Broadcasting Georgette Schlick: “We zijn bij SBS 6 bezig met een veranderingstraject, onder andere om de kijkcijfers structureel te verbeteren. We denken dat Gerard, in een iets andere rol dan de kijker hem bij SBS 6 kent, daar een belangrijke bijdrage in kan hebben. We zullen dan ook samen op zoek gaan naar geschikte formats waarin we zowel voor Gerard als voor SBS 6 het beste vinden.”

Joling heeft er ook weer zin in en kracht voor: “Ik begrijp dat er een aantal dingen bij SBS 6 moet veranderen en wil graag mijn steentje bijdragen om het succes van de zender terug te brengen. Er is gekozen te zoeken naar een nieuwe rol voor mij, waarin de kijker nog steeds de vertrouwde Geer ziet, maar ik ook meer van mijzelf kan laten zien. Ik heb daar veel zin en vertrouwen in.”

Bron: SBS

Bericht delen