dinsdag 16 januari 2018

Sandra Schuurhof bij WNL op Zondag

Sandra Schuurhof wordt een van de gastpresentatoren bij het ochtendprogramma WNL Op Zondag. De Hart van Nederland-journaliste zal samen met Charles Groenhuijsen, Janneke Willemse en Paul Jansen de zondagse gesprekken gaan voeren met politici, ondernemers en ondernemende mensen uit media en cultuur.

Schuurhof blijft daarnaast een vast gezicht van SBS 6 en Hart van Nederland; het gaat om een regelmatig uitstapje naar de publieke omroep. De directie van SBS 6 en hoofdredactie van Hart van Nederland hebben hierover afspraken gemaakt met Omroep WNL.

WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes zegt blij te zijn met de extra gastpresentator en de ruimhartige medewerking van SBS.“Ik ken Sandra al jaren; we troffen elkaar vaak in ons werk als journalist, overal ter wereld. Als kleine omroep met weinig budget is dit een manier om zware journalisten in dit programma te kunnen brengen. Sandra Schuurhof is een aanvulling op ons zondagsteam. Ze neemt veel kennis en ervaring mee.”

De presentatoren zullen in wisselende samenstelling de presentatie van het programma voor hun rekening nemen. Schuurhof ziet de presentatie van het zondagsprogramma als een interessant uitstapje naast haar reguliere werk. “Ik ben heel blij met de kans die WNL en SBS6 mij bieden. Het is een mooie gelegenheid om ook ervaring op te doen met het houden van langere interviews. Ik kom in een geolied team terecht en zie uit naar de samenwerking met de andere presentatoren. Laat ik benadrukken dat dit geen transfer is en ik met heel veel plezier blijf werken voor SBS 6 en Hart van Nederland. Daarin verandert er niets.”

Schuurhof schuift zondag voor het eerst als interviewer op de paarse bank. Zij presenteert het programma dan met Paul Jansen, politiek commentator bij De Telegraaf en vaste deskundige bij Pauw & Witteman.

Bron: WNL/Broadcast Magazine

Bericht delen