Samya Hafsaoui presenteert Ramadanjournaal NTR
dinsdag 1 mei 2018

Samya Hafsaoui presenteert Ramadanjournaal NTR

Moslims vieren van 15 mei tot 14 juni de heilige maand ramadan, een periode van bezinning en van reiniging van lichaam en ziel. Maar ook een maand van solidariteit, verbroedering en gastvrijheid. Het Ramadanjournaal van de NTR doet verslag van deze bijzondere maand met actuele reportages over de vele activiteiten en festiviteiten die door het hele land plaatsvinden.

In de rubriek Ramadanontmoeting vasten onder anderen culinair publiciste Janny van der Heijden en rabbijn Lody van de Kamp een dag mee en ontmoeten ze na zonsondergang een moslimfamilie met wie ze het vasten verbreken. In Ramadanhelden worden moslims geportretteerd die zich tijdens de vastenmaand inzetten voor goede doelen. Ook brengen we reportages over de ramadan in Jakarta, Istanbul, Lamu en Dhaka.

Het Ramadanjournaal wordt gepresenteerd door Samya Hafsaoui. Zij is 23 en komt vers van de BNNVARA Academy. Inmiddels heeft ze al meerdere programma’s gepresenteerd voor BNNVARA en nu voor het eerst voor de NTR. Daarnaast studeert ze Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bron”: NTR/BM

 

Bericht delen