Samenwerking tussen talentenplatforms
donderdag 13 september 2018

Samenwerking tussen talentenplatforms

Het talentplatform van Chantal Janzen &C talent en de nieuwe vrijdagavondshow van RTL 4 The Talent Project, dat wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, gaan samenwerken. Komende periode bieden ze verschillende talenten de kans zichzelf verder te ontwikkelen in hun eigen carrière.

Talenten Eva Ruiten (fotograaf) en Linda van der Kamp (visagist), beiden verbonden aan &C talent, krijgen bij The Talent Project de kans om backstage mee te lopen met fotograaf William Rutten en visagist Clayton Leslie, tevens een van de coaches van het programma. Een kans voor beide talenten om hun netwerk en ervaring uit te breiden en te leren van professionals uit hun vakgebied. Ze kregen allebei een eigen opdracht. Hoe het hen is vergaan en welke ervaringen zij hebben opgedaan, is binnenkort terug te zien op de socialkanalen van &C en The Talent Project.

Chantal Janzen richtte vorig jaar september &C talent op vanuit de gedachte artistiek talent een podium te bieden. Want hoe talentvol je ook bent, je moet worden gezien en gehoord door de juiste mensen in jouw branche. &C talent koppelt daarbij vooral ook nieuw talent aan mensen die in hun vakgebied al hun sporen hebben verdiend. Precies zoals nu plaatsvindt bij The Talent Project.

Dat is een nieuwe show op de vrijdagavond van RTL 4, waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Daarom was het een logische stap de krachten te bundelen met &C talent en zo ook op andere vlakken talent een kans te bieden.

The Talent Project wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is vanaf 21 september om 20.30 uur te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. De jury wordt gevormd door Chantal Janzen, Roel van Velzen en Caro Emerald.

Bron: &C Media/EndemolShine

Bericht delen