dinsdag 16 januari 2018

Samenwerking One2See Movies met Première TV Distribution

One2See Movies en Première TV Distribution slaan de handen ineen. Met ingang van 1 maart 2013 verzorgt Première TV Distribution de verkoop van One2See’s recentste acquisities en catalogus aan VOD en TV in de Benelux.

Voor One2SeeMovies, de nieuwe onderneming van veteranen Hans Kok en Dick van Vloten was de keuze snel gemaakt: “We kennen Erik Schuit al een aantal jaren en hebben in het verleden naar tevredenheid met hem gewerkt. Hij heeft verstand van zaken, een professionele werkwijze en een groot netwerk binnen de VOD en TV wereld. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zien derhalve de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Erik Schuit, eigenaar van Première TV Distribution, is verheugd over de samenwerking: “Met de exclusieve vertegenwoordiging van One2See Movies’ sterke catalogus hebben we een mooie aanvulling gevonden op ons eigen product. Door onze deals met alle VOD partijen en de uitstekende contacten met de TV inkopers te matchen met de scherpe keuzes van One2See’s aankoopteam zal deze nieuwe samenwerking een sterke combinatie leveren in de competitieve Benelux VOD en TV markt.”

Bron: One2See Movies/Première TV Distribution

Bericht delen