Samenwerking idtv en PosVideo
woensdag 28 oktober 2020

Samenwerking idtv en PosVideo

Idtv en PosVideo gaan een samenwerking aan. Marc Pos (eigenaar PosVideo) treedt toe tot de directie van idtv en wordt in die hoedanigheid eindverantwoordelijk voor creatie. De teams van PosVideo verhuizen per 1 januari naar het idtv-pand in Amsterdam.

Met deze samenwerking verstevigt idtv zijn positie als kwalitatief, innovatief en maatschappelijk betrokken productiehuis. Naast de bekende titels zoals Wie is de Mol?, De Rijdende Rechter, Bed & Breakfast en vt-wonen komen daar titels bij zoals Het Geheim van de Meester, Historisch Bewijs en De Wereld van Zappelin.

Marc Pos zal zich bij idtv richten op de ontwikkeling van nieuwe programma’s, de uitvoering van lopende programma’s en meewerken aan idtv’s ambitieuze strategie om internationaal een creatief leidende rol te spelen. Idtv wil binnen drie jaar de koppositie innemen binnen All3Media, één van de grootste internationale productiebedrijven ter wereld.

Marc Pos: “Ik kijk er enorm naar uit om mee te bouwen aan idtv. Het is een uniek bedrijf, in de zin dat het er altijd in is geslaagd om zowel hoogstaande kwalitatieve programma’s voor een specifiek publiek te maken als toegankelijke programma’s voor een breed publiek. Dat sluit geweldig aan bij mijn eigen ervaring en ambities. Door deze samenwerking met idtv kan ik groots en meeslepend denken.”

Taco Rijssemus, CEO van idtv: “Afgelopen jaar werkten idtv en PosVideo al intensief samen aan de ontwikkeling en verkoop van een groot en ambitieus adventure programma voor RTL 4. Deze fantastische prestatie toont aan dat de samenwerking met Marc een enorme impuls gaat geven aan onze ambitie om creatief een speler op internationaal niveau te worden.”

Bron: idtv/BM

Bericht delen