Ruud Tiktak COO bij Stepping Stone
vrijdag 14 oktober 2022

Ruud Tiktak COO bij Stepping Stone

Het snelgroeiende Stepping Stone breidt haar Management Team uit met de komst van Ruud Tiktak als Chief Operations Officer per 1 november 2022.

Tot voor kort werkte Ruud bij Monday Media als Head of Operations & Productions. Daarvoor was hij werkzaam bij diverse productiehuizen, waaronder Talpa, waar hij verantwoordelijk was voor onder meer de aankoop van de Nederlandse producties.

Marlies van Amerongen, eigenaar en CEO van Stepping Stone: “Sinds dit jaar hebben we met Stepping Stone een duidelijke koers ingezet wat geresulteerd heeft in prachtige groei die we de komende jaren willen doorzetten. Om deze groei te kunnen faciliteren en onze ambitie waar te kunnen maken hebben we in Ruud een COO gevonden die niet alleen de goede papieren heeft, maar ook nog het DNA dat matcht met die van ons. Ik ben enorm enthousiast over zijn komst en heb heel veel zin in dit nieuwe hoofdstuk.”

Ruud Tiktak: “Na een aantal gesprekken met Marlies werd al snel duidelijk dat wij op een lijn liggen als het gaat om ambitie, signatuur en vooral de manier van bedrijf voeren. Stepping Stone is een snelgroeiende organisatie met oog voor talent en passie voor zowel de programma’s die ze maakt als de mensen met wie ze werkt. Ik vind het een geweldige uitdaging om in mijn nieuwe rol deze groei vorm te gaan geven.”

Stepping Stone is een onafhankelijke producent die zich richt op zowel fictie als non-fictie met sterk inhoudelijk karakter. Zo produceerde het bedrijf onder meer de dramaseries Swanenburg, De Slet van 6VWO, Oorlog Stories en non-fictie titels zoals Moordtieten, Het Dorp en Vergeten Helden. Stepping Stone produceert voor zowel de publieke omroep als voor de commerciëlen en streamers.

Bron: Stepping Stone/BM

Bericht delen