Ruim 1,8 miljoen kijkers per aflevering voor Marble Mania
donderdag 4 februari 2021

Ruim 1,8 miljoen kijkers per aflevering voor Marble Mania

De primetime familieshow Marble Mania wordt op donderdagavond om 20.30 uur met bijna 1,4 miljoen kijkers per aflevering goed bekeken. Maar ook op andere dagen en tijden trekken de knikkerraces van SBS6 veel publiek, blijkt uit de cijfers van uitgesteld kijken.

De eerste twee afleveringen van Marble Mania werden op weekbasis door bijna een half miljoen mensen uitgesteld bekeken. Dit brengt de teller tot en met heden in totaal op ruim 1,8 miljoen kijkers per aflevering.

De fans van het programma kunnen zich verheugen op nog veel meer spectaculaire knikkerraces de komende weken. Vanavond om 20.30 uur is de derde aflevering van Marble Mania waarin de mannen van Stuk TV een spannende knikkerstrijd met elkaar aan gaan.

Marble Mania wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. Het programma betreft een samenwerking met supermarkt PLUS, die op dit moment de Marble Maniacs knikker spaarcampagne voert.

De verkoop van het format aan Duitsland is al officieel en volgens De Telegraaf is ook de verkoop aan Groot-Brittannië nabij. In totaal tonen momenteel 20 landen interesse voor Marble Mania.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen