Ruben van Zwieten en Heleen van Royen roasten Johnny de Mol
dinsdag 27 november 2018

Ruben van Zwieten en Heleen van Royen roasten Johnny de Mol

Johnny de Mol zet zich belangeloos in voor vluchtelingen, gunt ongeneeslijk zieke mensen de reis van hun leven, en geeft mensen met een verstandelijke beperking het podium dat ze verdienen. Na zijn ‘wilde’ jaren zet hij zich nu in voor inclusiviteit en gelijkheid – wie denkt hij wel dat hij is? De zoon van God? Ok, dat is hij misschien ook wel een beetje, des te meer reden om hem aan het kruis te nagelen.

Comedy Central maakt nu de eerste Roasters bekend die de daad bij het woord gaan voegen: Zuidasdominee Ruben van Zwieten en schrijfster Heleen van Royen. The Roast of Johnny de Mol is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. De productie van deze derde serie is ook dit jaar in handen van MasMedia.

Ruben van Zwieten, bekend als dominee van de Zuidas, is initiatiefnemer van De Nieuwe Poort, vriend van Johnny en hij heeft onlangs nog Johnny’s huwelijk ingezegend: “De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven. Desalniettemin of juist daarom, tijd om hem te roasten.”

Bestseller auteur Heleen van Royen: “Lieve Johnny, jaren geleden heb je me geïnspireerd tijdens het schrijven van een van mijn romans. Maar de laatste tijd heb ik weinig aan je. Je bent zo braaf geworden, slaapverwekkend gewoon. Hopelijk brengt deze roast weer wat leven in de brouwerij. Ik zit dag en nacht achter mijn laptop. De teksten die eruit komen… berg je maar!”

Bron: Comedy Central/BM

Bericht delen