dinsdag 16 januari 2018

RTL Z start met RTL Z Voorbeurs

RTL Z start maandag met het een nieuwe ochtendprogramma RTL Z Voorbeurs. Hierin wordt de kijker kort voorbereidt op de beursdag die komen gaat. Dit aan de hand van vijf nieuwsitems die de kijker moet weten. Het programma is elke werkdag om 08.30 uur te zien.

RTL Z Voorbeurs biedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen van de komende dag en de afgelopen avond en nacht. Vijf nieuwtjes die de financieel geïnteresseerde kijker niet mag missen. De Aziatische beurzen, de olie- of goudprijs, de stand van de euro of de kwartaalcijfers van een beursgenoteerde onderneming. Kenmerk is de urgentie: het gaat altijd om nieuws dat de (beleggende) kijker moet weten voordat de Amsterdamse beursdag begint.

Vanuit een nieuwe studio op de Hilversumse nieuwsredactie schakelt de presentator van dienst met de eigen beurscommentatoren, met deskundigen van diverse banken en vermogensbeheerders en soms met een verslaggever ter plekke.

Ook nieuw vanaf maandag op RTL Z is de live uitzending van de opening van Wall Street. Elke werkdag om 15.30 uur, met aansluitend een korte voorbeschouwing op de Amerikaanse beursdag vanuit de studio in Hilversum.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen