RTL verlengt contract Robert ten Brink met vier jaar
donderdag 25 april 2019

RTL verlengt contract Robert ten Brink met vier jaar

Robert ten Brink blijft nog zeker vier jaar werkzaam bij RTL Nederland. Dat is woensdag aangekondigd in de uitzending van RTL Boulevard.

De 63-jarige presentator heeft een nieuw contract getekend. RTL-directeur Content en Marketing Peter van der Vorst kwam speciaal voor het ondertekenen naar het café van Ten Brink.

Van der Vorst is ervan overtuigd dat Ten Brink nog jaren meekan op televisie. “Er kijken nog heel veel mensen graag naar al zijn programma’s. Er is geen enkele reden om dan te zeggen: als je over de zestig bent is het klaar. Integendeel, wat mij betreft blijft hij tot zijn tachtigste als hij zo doorgaat”, aldus Van der Vorst.

Ten Brink weet al zeker dat hij zijn carrière bij RTL zal afsluiten. “Waar ik nu zit, heb ik een soort aparte plek verworven met de programma’s die ik doe.”

Ten Brink presenteert naast All You Need Is Love en Love Is In The Air binnenkort ook BankGiro Miljonairs. Ook komt er een nieuw programma: Schat, je kent me toch?. Hierin gaan acht koppels de uitdaging met elkaar aan om te bewijzen dat zij elkaar het beste kennen.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen