RTL verlengde contract Dennis Weening niet
donderdag 1 november 2018

RTL verlengde contract Dennis Weening niet

Dennis Weening stopt na zeven seizoenen als presentator van Expeditie Robinson. Nu blijkt dat de sidekick van Nicolette Kluijver die keuze niet zelf heeft gemaakt, zo meldt RTL Boulevard.

RTL liet vorige week nog weten dat Dennis Weening het programma niet kon combineren met zijn eigen bedrijfje. De presentator vertelt nu dat hier niets van waar is.

“Iedereen vraagt zich af waarom ik ben gestopt met Expeditie Robinson natuurlijk en mensen denken echt dat ik ben gestopt vanwege mijn nieuwe bedrijf. Dat is dus niet zo.” Dennis heeft het bedrijf al een aantal jaren en zou zijn kindje Expeditie Robinson er nooit voor laten schieten.

Wat is er dan wel gebeurd? “Mijn contract is gewoon niet verlengd. RTL heeft een andere keuze gemaakt.” En dat is even moeilijk voor de presentator. Toch laat hij weten: “Ik ben RTL super dankbaar voor alles dat ik heb mogen doen, dat staat er helemaal los van. Maar het is wel wrang.”

Tijdens de opnames van het huidige seizoen, wist Dennis al dat het zijn laatste zou zijn. Tijdens de persdag en het Gouden Televizier-Ring Gala moest hij het nog even voor zich houden, iets dat lastig was voor de presentator. “Het is wel emotioneel voor mij. Ik vind het onwijs jammer dat ik Expeditie Robinson niet meer doe.”

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen