RTL Telekids brengt Pipo terug op tv
woensdag 17 januari 2018

RTL Telekids brengt Pipo terug op tv

Pipo de Clown komt na 37 jaar terug op tv met de gloednieuwe serie: De nieuwe avonturen van Pipo, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment en uitgezonden door RTL Telekids.

Pipo krijgt een nieuw jasje en wordt jonger, sneller en kleurrijker. De typische Pipo-humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd. Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur neemt hij de kinderen van nu mee op de leukste avonturen en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd. Gastrollen in de nieuwe serie zijn weggelegd voor onder meer Ben Cramer en Jochem van Gelder.

In elke aflevering bezoeken Pipo en zijn reisgenoten een gemeente in Nederland, waarbij ze unieke plekjes aandoen. “Het is geweldig om te mogen werken met het karakter Pipo; zo’n lieve, toegankelijke clown die kinderen de schoonheid en diversiteit van ons mooie land laat zien. We zijn er samen met RTL Telekids ongelofelijk trots op dat we dit cultureel erfgoed in een nieuw kleurrijk jasje hebben mogen steken. We gaan de komende tijd nog heel veel horen van Pipo 2.0!”, aldus Michael van Hoorne, producent van de serie.

De nieuwe avonturen van Pipo is vanaf 16 oktober elke werkdag te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Alle afleveringen zijn ook te bekijken via de Telekids app.

Bron: RTL/BM

Bericht delen