woensdag 17 januari 2018

RTL Summer Night in juli en augustus bij RTL 4

Vanaf 3 juli wordt RTL Late Night omgedoopt tot RTL Summer Night, iedere doordeweekse dag van 21.30 uur tot 23.00 uur met Beau van Erven Dorens.

RTL Boulevard is er in de zomer twee keer per avond. De gehele zomer is de reguliere uitzending te zien om 18.35 uur. Vanaf 23.00 uur is RTL Boulevard terug met een late uitzending vol nieuws op het gebied van entertainment, lifestyle, royalty, sport, crime en internethits.

Programmadirecteur Erland Galjaard: “Vorig jaar hebben we veel positieve ervaring opgedaan met het doorprogrammeren van RTL Late Night en RTL Boulevard tijdens de vakantieperiode. Daarom zetten we daar deze zomer met anderhalf uur RTL Summer Night en tweemaal RTL Boulevard nog uitgebreider op in. Online en op actuele live tv zien we veel groeipotentieel.”

“We geloven dat investeren in meer actuele tv loont, ondanks de kleinere kijkersgroep in de zomer. Daarmee luisteren we naar de wens van de tv-kijker. Het afgelopen jaar groeide onze online kanalen en zien we 40 procent meer videostarts, voor een groot deel ook toe te schrijven aan content uit live-programma’s. Mede door die uitgestelde kijkmomenten investeren we flink in RTL XL, maar ook in RTL MCN en Videoland.”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen