dinsdag 16 januari 2018

RTL Nederland neemt SLAM!FM over

RTL Nederland neemt SLAM!FM over. Dit na een eerdere Na samenwerking tussen de salesafdelingen van Radio 538, Radio 10 Gold en SLAM!FM.

CEO RTL Nederland Bert Habets: “We hebben al langer de wens om onze Family of Radio Stations uit te breiden. Met de verdeling van de radiofrequenties is er de komende zes jaar zekerheid in het radiolandschap. Daarmee is dit het perfecte moment om een belangrijke strategische stap te zetten met de overname van SLAM!FM. SLAM!FM is een ijzersterk merk en een prachtige aanvulling op de doelgroepen die we met Radio 538 en Radio 10 Gold al uitstekend bereiken.”

Algemeen directeur Radio 538 Jan-Willem Brüggenwirth: “SLAM!FM is dé ideale springplank voor nieuw dj talent en wij hebben alles in huis om zowel het station als het talent tot verdere ontwikkeling te brengen.”

Jacqueline Bierhorst, directeur SLAM!FM: “Wij zijn heel trots dat RTL ons bedrijf verder wil uitbouwen. Hierdoor ontstaan voor ons station enorme groeikansen voor zowel het merk als voor de mensen voor en achter de microfoon.”

SLAM!FM blijft als zelfstandig radiostation bestaan. Het radiostation bereikt wekelijks 1,2 miljoen luisteraars. Naast radio wordt het interactieve tv-station SLAM!TV ook onderdeel van RTL. De SLAM!FM medewerkers worden op korte termijn ondergebracht in de Radio 538 organisatie. Over de overnamesom worden geen mededelingen gedaan.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen