woensdag 17 januari 2018

RTL Live nieuw om 17.00 uur

In het najaar is RTL 4 een nieuwe live talkshow in de namiddag rijker: RTL Live. Het dagelijks programma is het startpunt van iedere doordeweekse RTL avond en begint om vijf uur, het tijdslot dat jarenlang een groot succes was.

RTL Live is toegankelijk, informatief en natuurlijk gezellig, maar ook scherp, brutaal en up tempo. Elke dag schuiven diverse gasten aan en passeren verschillende onderwerpen en items de revue.
Erland Galjaard, programmadirecteur RTL: “Met de komst van RTL Live biedt RTL 4 vanaf het najaar ruim vier uur live televisie per avond aan, naast Koffietijd in de ochtend. Als zender verlengen we onze vooravond en leggen we nog meer de nadruk op nieuws, entertainment, infotainment en actualiteit in de ruimste zin van het woord. We kijken er naar uit om naast het RTL Nieuws, Editie NL, RTL Boulevard en RTL Late Night, nu ook RTL Live aan onze live uitzendingen te mogen toevoegen.”
RTL Live wordt geproduceerd door Talpa en mogelijk gemaakt door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij).

Bron: RTL Nederland

 

Bericht delen