dinsdag 16 januari 2018

RTL Late Night start met Clarence Seedorf

Humberto Tan en co-host Luuk Ikink trappen maandag een nieuw seizoen RTL Late Night af met voetbalicoon Clarence Seedorf en Drank en Drugs-duo Lil’ Kleine en Ronnie Flex. De succesformule van RTL Late Night gaat ongewijzigd verder.

Seedorf vertelt over de Allstars benefietvoetbalwedstrijd. De Laureus Allstars nemen het op 5 september op tegen de Real Madrid Legends, waarvoor Seedorf tal van grote namen heeft gestrikt, onder wie Luís Figo, Thierry Henry, Ruud Gullit en Edwin van der Sar. Behalve dit grote evenement, bespreekt Tan ook de staat van het Nederlandse voetbal, de trainerscarrière van Seedorf en zijn rol als racisme ambassadeur voor de UEFA. Naast Seedorf schuiven Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Olivia Lonsdale van de omstreden zomerhit Drank en Drugs aan. Hoe kijken de rappers aan tegen alle controverse? Zijn ze van plan om het buitenland te veroveren?

Later in de week ontvangt Humberto onder anderen cabaretier Hans Teeuwen, Chantal Janzen en Jandino Asporaat samen met de choreografen van de nieuwe danssensatie Dance Dance Dance, Jochem Meijer, Thomas Acda en Frans en Maris(ka) Bauer. Uiteraard is er ook muziek. Zo komen Nick & Simon langs, brengt Guus Meeuwis zijn nieuwe single en claimt Eva Simons de RTL Late Night-studio met haar zomerhit Policeman.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen